Referenties

Al jaren klant en elke keer krijg ik weer een topbehandeling . Super advies , producten zijn fantastisch en zeer ontspannend maar zeker ook resultaten die zichtbaar zijn . In 1 woord : geweldig


Ik kom al heel wat jaren bij Corianne. Altijd een fijne behandeling met een super gezichts- en schoudermassage.


Wat heeft onze zoon een fijne behandeling gehad en een goed advies gekregen van Corianne, hij heeft last van jeugdpuistjes en vind dat verschrikkelijk. Maar nu heeft hij de juiste producten in huis gehaald, waardoor de huid rustiger wordt en minder last krijgt van puistjes. Een blij kind, is ook blije oudersnogmaals bedankt Corianne voor je professionele behandeling.


Een behandeling bij Corianne kan ik ècht iedereen aanbevelen! Je kent het wel: zorgen voor de kinderen; drukke baan; huishouden en voor je het weet is er geen tijd voor jezelf meer. Corianne zorgt ervoor dat je even ècht quality time krijgt!! Helemaal zen kom ik thuis van de behandeling. En ondanks dat epileren en waxen minder prettig is, maakt ze dat weer helemaal goed met een fijne massage terwijl een masker de huid hersteld.

Problemen met de huid lost Corianne voor je op en ze geeft goed advies! Blij dat ik bij haar ben uitgekomen toen ik op zoek ging naar een eenmalige behandeling voor m’n bruiloft … die is intussen 4 jaar geleden en ik blijf maar terug komen. Mijn huid blijft stralen èn het is een verwenmomentje voor jezelf!


Afgelopen week bij cocon geweest en de salon weer relaxed, fris en opgewekt verlaten. Corianne is een vakvrouw, weet waar ze het over heeft, zal haar deskundigheid met je delen maar als klant ben jij koning. Met haar kennis en kunde laar ze je huid stralen maar daar naast is ze ook koffie super gezellig. Ik kan Cocon speler aanraden en ik rijd er graag voor naar Helmond.


Corianne weet precies waar ze het over heeft en je krijgt echt een top behandeling gericht op jouw huid! De salon ziet er mooi, fris en echt professioneel uit. Laat vaak mijn wenkbrauwen doen en dat is perfect, fantastische resultaten altijd. Kan Corianne bij iedereen aanbevelen!


Laatst en heerlijke behandeling gehad voor mijn gezicht. Heerlijk!! Goede tips gekregen. Ik heb alweer een nieuwe afspraak gemaakt! Tot de volgende keer Corianne. Julia


Vanmiddag bij beautystudio cocon geweest, ondanks het warme weer een zeer fijne top behandeling gehad !
Wat is Corianne toch een leuk mens en een vak vrouw.
Bedankt en tot snel ☀☀


Corianne is een echt vakvrouw! Ze weet waar ze het over heeft en geeft je een super kundige behandeling! De salon ziet er mooi, fris en professioneel uit en je voelt je dankzij Corianne meteen op je gemak. Ik ben nu een aantal keer geweest maar Corianne : Je komt voorlopig niet van me af!! Ga zo door!!! Liefs Inge


Afgelopen maandag heb ik voor het eerst de heerlijke behandeling en expertise van Corianne mogen ervaren. Het was heerlijk en erg professioneel! Ze nam alle tijd voor een intakegesprek, de uitgebreide behandeling en advies op maat voor mijn huid. Ik ben enorm blij met mijn nieuwe producten en kom heel graag nog veel vaker terug! Lieve Corianne, bedankt!! Liefs Maaike


Vandaag was mijn eerste kennismakingsbehandeling. Ik ben vriendelijk ontvangen en goed geadviseerd over producten die zijn afgestemd op mijn huidtype. Daarnaast heb ik uitgebreid antwoord gekregen op al mijn vragen en een ontspannen behandeling gehad met fijne producten. Geweldig en voor herhaling vatbaar!


Onlangs een kennismakingsbehandeling gehad bij Cocon. Ik werd hartelijk ontvangen in een prachtige ruimte. Daarnaast goed advies gekregen! Binnenkort staat de 2e behandeling gepland, ik kijk er nu al naar uit!


Prachtige salon,mooie behandelingen en goed resultaat!!Ik ben vaste klant!


Vorig jaar terecht gekomen bij deze salon en dat beviel prima! Nu blijf ik regelmatig terug komen voor een heerlijke behandeling. Even een momentje van tijd voor mijzelf…


Super ervaring! Mooie en nette salon, professionele advies, heerlijke behandelingen en gezellige tijd kun je verwachten! Ik kom hier zeker terug!


Kennismaking erg prettig.


AI behandeling fijn en wat kan ze de wenkbrauwen mooi in vorm brengen.


Professionele, nette salon en een eerlijk advies. Gericht op huidverbetering en een gezonde huid. Ze doet ook mijn wenkbrauwen echt perfect. Strak en toch mooi natuurlijk. Corianne kan ik bij iedereen aanbevelen.


Via een actie bij je terecht gekomen en ik vindt nu al heerlijk. Voor herhaling vatbaar. Dank je wel.


Zojuist een eerste kennismakingsbehandeling gehad bij Beautystudio Cocon. Heerlijk! Een reiniging, peeling en masker gehad en eerlijk advies. We kregen proeftubes mee om uit te proberen, super! Mijn moeder en ik komen zeker terug voor een volgende behandeling!


gezicht
Huidverzorging bekijken
Huidverbetering bekijken
handen
Lichaam/handen/voeten bekijken
Eyebrow shaping bekijken