Lycon wax

Down under in Australië is de wax van Lycon de ‘crème de la crème’ onder de harsen. Wereldwijd hebben de waxen van Lycon een welverdiende reputatie en ze worden gebruikt in meer dan 43 landen over de hele wereld, door de allerbeste spa’s en schoonheidssalons. Lycon wax bestaat uit de mooiste natuurlijke harsen en bijenwas. Met de toevoeging van aromatische oliën levert dit de allerlekkerste wax waarmee je zelfs de kortste en meest stugge haren snel en effectief kunt waxen.

Lycon wordt gebruikt in het topsegment van schoonheidssalons, die bezocht worden door internationale modellen en beroemdheden. Haar vanaf 1 mm wordt moeiteloos gewaxed met de mooiste harsen op basis van natuurlijke ingrediënten die zijn aangevuld met aromatische oliën. Waxing met Lycon levert een super resultaat! De wax is super elastisch en hecht makkelijk aan zeer korte haren voor een glad en lang resultaat. De zijdezachte hars biedt voedende en verzorgende voordelen voor een comfortabele behandeling en geeft de huid een glad en zacht gevoel.

Het elitemerk Lycon biedt keuze in Hot wax, Strip wax en nabehandelingsproducten. De producten zijn leverbaar in de heerlijkste kleuren en geuren!

Waxen voor een volkomen gladde en perfecte huid!

lycon logo


gezicht
Huidverzorging bekijken
Huidverbetering bekijken
handen
Lichaam/handen/voeten bekijken
Eyebrow shaping bekijken