Institut Esthederm

Institut Esthederm combineert klassieke huidverzorging met vernieuwende en gepatenteerde producten. Het Franse merk richt zich op onderhoud en verbetering van de huid en biedt u een heel andere visie op cosmetica. Bij Institut Esthederm baseren ze hun producten op het uitgangspunt dat de huid een ecosysteem is dat verzorging nodig heeft van huideigen actieve werkstoffen. Deze werkstoffen respecteren namelijk de huidecologie en brengen deze niet uit evenwicht.

Wat Institut Esthederm uniek maakt, is dat het als enige cosmeticabedrijf in de wereld géén gebruik maakt van gedemineraliseerd water. In plaats daarvan maken ze gebruik van gepatenteerd celwater, ook wel het Eau Cellulaire genoemd. Dit celwater is identiek aan het water in onze huid en zorgt ervoor dat de cellen weer energie krijgen, waardoor de levensduur van de cellen verlengd wordt. Hierdoor heeft elk product van Esthederm al vanaf de basis een grote voorsprong op het vlak van productactiviteit. Dit verschil zal u zeker voelen!

Alle producten van Institut Esthederm beschermen de huid van buitenaf en van binnenuit tegen schadelijke invloeden zoals zon, stress en oxidanten die de oorzaak zijn van voortijdige huidveroudering. De producten stimuleren en trainen de cellen waardoor de huid zelf de perfecte balans en jeugdigheid kan bewaren en er zichtbare huidverbetering optreedt. Deze ‘intelligente’ aanpak garandeert u een langdurig resultaat en een hoge afweer.

De producten van Institut Esthederm worden ook wel cosmeceuticals genoemd. Dit betekent dat ze de huid beïnvloeden en verbeteren door de structuur of functie van de huid positief te beïnvloeden. Dit gaat dus een stap verder dan cosmeticaproducten. De missie van het merk is dan ook om de huid en de cellen te heropvoeden en het evenwicht te beschermen. Het feit dat Institut Esthederm meer dan 80 patenten op haar naam heeft bewijst des te meer dat de producten écht helpen om de functies van de huid te verbeteren.

Kenmerken van Institut Esthederm:

  • Uniek, hoogwaardig merk
  • Doeltreffende en wetenschappelijk zichtbare resultaten
  • Geschikt voor elke huidconditie
  • Ontwikkelt producten in eigen laboratorium (in plaats van in de fabriek)

Institut Esthederm lost op korte termijn huidproblemen op. Op lange termijn geeft het de huid bouwstenen om het probleem zelf op te lossen. De door u gewenste resultaten zijn dan ook altijd haalbaar met behulp van dit topmerk.


gezicht
Huidverzorging bekijken
Huidverbetering bekijken
handen
Lichaam/handen/voeten bekijken
Eyebrow shaping bekijken