Huidverbetering

Esthederm behandelingen

* Express treatment
*Een unieke, krachtige behandeling voor maximaal resultaat in korte tijd!

Uw huid wordt 3-voudig diep gereinigd,korte ontspannende massage van gezicht met aangepast serum  en een afsluitende verzorging afgestemd op huidconditie.

± 45 minuten: €45

* Cocon moleculair of cellulair treatment
Deze overheerlijke, resultaatgerichte behandeling is zeer geschikt voor elke huid die extra aandacht nodig heeft! De produkten worden afgestemd op uw huidconditie.(Droge,vochtarme huid,reactieve huid, of onrustige huid)Gun uw huid deze belevenis!!

± 75 minuten: €72.50

* Cocon pampering
Een uiterst intensieve behandeling mét spectaculair resultaat. Door de hoge concentratie werkzame werkstoffen krijgt uw huid een superboost en zal de huidconditie snel verbeteren! Inclusief shaping wenkbrauwen,waxen bovenlip en speciale peeling voor extra boost!! Kortom:Dé ideale behandeling voor een mooie look met huidverbeterende resultaten!

± 90 minuten: €89

* Cocon seasonal treatment

Deze nieuwe comfort Cocoon behandeling met als extra reflexologie zorgt voor totale ontspanning, waarnaast u kunt genieten van een comfortabel warm masker met kaviaar (ofwel het zwarte goud). Dit masker zit boordevol vitamines die zorgen voor voeding, versteviging, zachtheid, glans, comfort, regeneratie en het versterken van uw huid. Na deze gezichtsbehandeling zal uw huid langdurig stralen en soepel aanvoelen.

Een zalige top behandeling…

± 80 minuten: €75

* Cocon Oxy peeling
Een nieuwe huidverbeterende behandeling die een combinatie maakt van fruitzuurpeeling en zuurstoftherapie om een nieuwe huid te onthullen.
Dit gaat in 2 fasen:
1. Een peelingfase die de dode huidcellen van de hoornlaag losweekt
2. Een zuurstoftherapiefase die zorgt voor een natuurlijke super zuurstoftoevoer naar de weefsels

De combinatie van beide werkingen zorgt voor:

* Stimulering van de celvernieuwing van de opperhuid
* Activering van de micro-circulatie
* Ontgifting van de huid

Met name geschikt voor het verminderen van fijne lijntjes, pigmentvlekken en grove poriën. Hierbij wordt geadviseerd de behandelingen in kuurverband te volgen. Verder werkt het super voor een  doffe, vale en gedevitaliseerde huid. Een echte oppepper!

± 75 minuten: €68.50

*Cocon Oxy peeling de luxe:

Dezelfde behandeling als de “gewone “oxypeeling maar dan met een héérlijke uitgebreide massage van gezicht, décolleté en de schouders….een echte aanrader!!

± 90 minuten: €79.50


gezicht
Huidverzorging bekijken
Huidverbetering bekijken
handen
Lichaam/handen/voeten bekijken
Eyebrow shaping bekijken