Dr. Renaud

De productlijn van Dr. Renaud is zeer toegankelijk en breed. De verzorgingsproducten van dit technisch hoogstaande salonmerk worden steeds populairder dankzij de uitzonderlijke prijs-kwaliteitsverhouding. Het merk biedt vrouwen de mogelijkheid tot het herontdekken van de vitaliteit en jeugdigheid van hun huid, door ze in contact te brengen met de kracht van de natuur.

De bekende Franse cosmetoloog Louis Renaud stond aan de wieg van het merk. Hij was doctor in de geneeskunde, plantkunde en chemie en richtte in 1947 de ‘Laboratoires de Recherches Cosmetologiques du Docteur Renaud’ op. Het bijzondere aan zijn manier van werken was de uitzonderlijke combinatie die hij maakte in zijn laboratorium tussen zijn passie voor wetenschap en esthetiek. Huidverbeteringsproducten ontwikkelen op basis van krachtige ingrediënten, gewoon uit de natuur; dat was zijn doel.

Waarom Dr. Renaud?

De verzorgingsproducten van Dr. Renaud bevatten diverse essentiële vitamines, antioxidanten en actieve werkstoffen om de balans van de huid weer op peil te brengen. Dat komt door de methode van de biotechnologie, die Dr. Renaud gebruikt om de meest effectieve en veilige ingrediënten uit vruchten- en bloemenextracten te halen. Bovendien is het hele productgamma volledig organisch en vrij van parabenen. De cosmetische formules worden ontwikkeld voor schoonheidsbehoeften en de behandeling van specifieke huidproblemen.

Producten van Dr. Renaud zijn:

  • 100% natuurlijk
  • 100% organisch
  • Vrij van parabenen
  • Effectief en veilig
  • Gemaakt van krachtige ingrediënten, gewoon uit de natuur

 

dr-renaud-logo


gezicht
Huidverzorging bekijken
Huidverbetering bekijken
handen
Lichaam/handen/voeten bekijken
Eyebrow shaping bekijken