Oxypeeling

Oxypeeling: de behandeling voor iedereen die op zoek is naar een stralende, jeugdige huid: een glad huidoppervlak, een stevigere huid en een stralende teint.

De Oxypeeling behandeling is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een “behandeling voor een nieuwe huid” met directe en duurzame resultaten. Het is een alternatief voor een dermatologische peeling die in één uur rimpels, pigmentvlekken, een grauwe teint en een verstikte huid (door roken of luchtvervuiling) doet verdwijnen.

De behandeling start na de reiniging met een gel peeling geconcentreerd met 15% glycolzuur dat de dode huidcellen verwijderd en de vernieuwing van de huid bevorderd. 

Daarna volgt de oxytherapie, stap 1 bevat geconcentreerd natriumcarbonaat en stap 2 bevat 10% melkzuur. De combinatie zorgt voor ontgiften van het weefsel en een enorme boost voor de huid.

Resultaat is een stevigere huid met een stralende teint.

Voor spectaculaire anti age resultaten combineren we de oxypeeling met retinol

Retinol versnelt de vernieuwing van de opperhuid voor een gladdere en sterkere huid.

Retinol werkt preventief en genezend op de kwaliteit van de lederhuid het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine door de werking op zowel de lederhuid als opperhuid minimaliseert retinol de tekenen van zichtbare veroudering.

Na een kuur van 4 behandelingen en dagelijks gebruik van retinol crème en serum  zijn de rimpels 25% minder diep en de poriën 20% fijner.

Klik hier voor de aanbieding bij Beauty Studio Cocon.


gezicht
Huidverzorging bekijken
Huidverbetering bekijken
handen
Lichaam/handen/voeten bekijken
Eyebrow shaping bekijken